Telefoon: 0522-760770
(ook voor spoed)

Farmarts is in 1992 opgericht door Drs Harry Arts als gezondheidscentrum voor pluimvee, vleeskonijnen en kleine huisdieren. Door de groei van Farmarts en om aan de voortschrijdende kwaliteitseisen te  voldoen, heeft de Farmarts gezelschapsdierenkliniek sinds oktober 2014 het nieuwe veterinaire centrum ter  beschikking,  dat in alle opzichten voldoet aan de hedendaagse inzichten op het gebied van de gezelschapsdierengezondheidszorg.

 In het nieuwe veterinaire centrum beschikken de drie gezelschapsdierenartsen over  drie behandelkamers voor huisdieren, röntgenfaciliteiten, een eigen laboratorium en apotheek. 

Drie pluimveedierenartsen en drie gezelschapsdierenartsen staan voor u klaar, alsmede het hele team ondersteunend personeel. Voor gezelschapsdieren zal uw contact verlopen via de praktijk in Staphorst. Bij pluimvee en konijnen  is  sprake van het  één op één contact met de vaste dierenarts.

De Farmarts dierenartsen worden omringd door het gedreven team van paraveterinairen Tessa, Loes en Lianne , administratieve ondersteuning en laborant Erik Bakker die u, maar vooral uw huisdier, zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Het ervaren team van jonge dierenartsen, Ilse van der Meer, Annieka Zegwaard en Vronica Smit, ruim voldoende kennis en kunde en passie!

Medewerkers